Rozmanitosť v prírode a na tanieri
Miesto: BratislavaPoznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite?
Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite? Viete, že v EÚ existujú špeciálne označenia výrobkov, ako napr. zemepisné označenie či označenie pôvodu a tradičnej špeciality? Na čo to vlastne slúži? Prečo je dôležité chrániť v Únii tradičné spôsoby pestovania a výroby potravín?
Aj na tieto otázky vám odpovedia Anetta Vaculíková, zakladateľka Skutočne zdravá škola a členka hnutia Slow Food a Ladislav Miko , vedúci Zastúpenia Európskej komisie v SR.
Pozrite si štvrté video zo série Rozmanitosť v prírode a na tanieri, kde sa dozviete, čo robiť, aby sa jedlo nestávalo odpadom.
Ak vás táto téma zaujíma, viac informácií nájdete na našom webe.
Podrobnosti:
Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite?
Autor/zdroj:
Archív KSK
Zverejnil:
Ing. Peter Kupčík
Vytvorené:
07.07.2021 06:00
Upravené:
03.11.2022 15:11