Tabačka Kulturfabrik Terra incognita Spišský Jeruzalem

Rozmanitosť v prírode a na tanieri

Miesto: Bratislava

Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite?

Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite? Viete, že v EÚ existujú špeciálne označenia výrobkov, ako napr. zemepisné označenie či označenie pôvodu a tradičnej špeciality? Na čo to vlastne slúži? Prečo je dôležité chrániť v Únii tradičné spôsoby pestovania a výroby potravín?

Aj na tieto otázky vám odpovedia Anetta Vaculíková, zakladateľka Skutočne zdravá škola a členka hnutia Slow Food a Ladislav Miko , vedúci Zastúpenia Európskej komisie v SR.

Pozrite si štvrté video zo série Rozmanitosť v prírode a na tanieri, kde sa dozviete, čo robiť, aby sa jedlo nestávalo odpadom.

Ak vás táto téma zaujíma, viac informácií nájdete na našom webe.

Podrobnosti:

Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite?

Video na stiahnutie

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Mgr. Štefan Zachariaš
Vytvorené: 07.07.2021 06:00
Upravené: 14.07.2021 13:41