[Zobrazuje sa optimalizovaná verzia stránky pre slabo vidiacich alebo špecializované či staršie prehliadače.] Prejsť na pôvodnú verziu...
Pokračuj v čítaní alebo preskoč na menu. Ďalšie možnosti: Začiatok stránky; Zoznam sekcií; Vyhľadávanie; Pätičkové informácie.
Miesto: BratislavaPoznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite? Viete, že v EÚ existujú špeciálne označenia výrobkov, ako napr. zemepisné označenie či označenie pôvodu a tradičnej špeciality? Na čo to vlastne slúži? Prečo je dôležité chrániť v Únii tradičné spôsoby pestovania a výroby potravín?
Aj na tieto otázky vám odpovedia Anetta Vaculíková, zakladateľka Skutočne zdravá škola a členka hnutia Slow Food a Ladislav Miko , vedúci Zastúpenia Európskej komisie v SR.
Pozrite si štvrté video zo série Rozmanitosť v prírode a na tanieri, kde sa dozviete, čo robiť, aby sa jedlo nestávalo odpadom.
Ak vás táto téma zaujíma, viac informácií nájdete na našom webe.
Podrobnosti:
Poznáte oficiálne európske označenie potravín v bio kvalite?
Koniec obsahu.
Pokračuj v menu alebo choď do inej sekcie.
Pokračovanie menu:
Copyright © 2024
Správa majetku KSK. Všetky práva vyhradené.
.
Koniec stránky.